FitSoft logo

Deel 3: Complexe vraagstukken, klantvriendelijke oplossing!

“Van Riel heeft 200 medewerkers, telt 4 vestigingen en heeft een goede naam in de transport- en kraanwereld. Een bedrijf met onze omvang moet tot in detail weten waar de resultaten zitten. Toch was een realtime inzicht in kosten en baten tot voor kort onvoldoende mogelijk. Die informatie was er natuurlijk wel binnen onze organisatie – alleen was het moeilijk om het te verzamelen en onderling uit te wisselen. Als traditioneel bedrijf hebben wij op automatiseringsgebied nog wel wat inhaalslagen te maken. Maar met behulp van FitSoft krijgen we snel garen op de klos, daar ben ik van overtuigd.

Stapje hoger
In mijn functie ben ik verantwoordelijk voor Financiën en ICT. In mijn optiek liggen die twee gebieden in het verlengde van elkaar. Alleen met de juiste informatie kunnen we goed inspelen op de daadwerkelijke behoefte van de markt en de organisatie zelf. Dan wordt niet alleen duidelijk waar onze kracht zit, maar ook waar nog op moet worden bijgestuurd. Tot nu toe dáchten we het wel te weten, maar wisten we het niet precies. FitSoft gaat ons dat stapje hoger brengen op de ladder, zonder onszelf voorbij te groeien.

Transparant
Het systeem laat onze organisatie straks meer procesgericht werken. Informatie wordt voor onze medewerkers veel toegankelijker en kan individueel worden afgestemd op de behoefte. De black box maakt plaats voor transparant inzicht. We weten binnenkort precies wat iets kost én wat het oplevert. Door dat soort dwarsverbanden te zien, stap je vanzelf van je eigen eilandje af en maak je strategischer keuzes. Je hebt het proces onder controle, bespaart tijd én geld. De hele organisatie wordt beter van zo’n professionaliseringsslag.

Groeipotentie
FitSoft heeft korte lijnen, waarmee het snel en prettig schakelen is. Er is goed naar de gebruikers geluisterd, waardoor het product de look and feel van Van Riel heeft gekregen. De meeste medewerkers zullen makkelijk in kunnen stappen. Bovendien is het systeem flexibel genoeg om in de toekomst nog verder geoptimaliseerd en uitgebreid te kunnen worden. Dat vonden we wel een belangrijke voorwaarde. Van Riel heeft nog meer groeipotentie en staat niet stil. Het automatiseringssysteem moet onze toekomstplannen wel bij kunnen houden!”

Contactformulier