FitSoft logo

FitSoft gaat verhuizen

Het gaat goed met FitSoft. Wij zijn de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid en geprofessionaliseerd. Dat resulteerde niet alleen in meer projecten; ook het aantal mensen is steeds verder uitgebreid. We groeiden op onze oude vestiging wat uit ons jasje.

Meer ruimte

Het werd dus tijd om een nieuwe, vaste stek te vinden. Een kantoor waar voldoende ruimte is om klanten en relaties te ontvangen. En waar ook collega’s van FitSoft Nederland en Oekraïne een plaats kunnen vinden om elkaar te ontmoeten en samen te werken

Meer rust

Maar we hadden meer wensen op ons lijstje. Wij weten hoe belangrijk een werkomgeving is. Daarom moest ons nieuwe kantoor ook voldoende rust bieden, zodat er in opperste concentratie gewerkt kan worden. Het leek een naald in een hooiberg. Dat soort kantoren zijn in Nederland immers niet dik gezaaid.

Koeienstal

Maar toeval bestaat niet. Een vriend van een vriend ging uit zijn kantoorruimte die precies voldeed aan al onze wensen. Inmiddels zijn we in het bezit van de sleutel en maken wij ons klaar voor de verhuizing naar een bijzondere locatie: de oude deel (koeienstal) van een prachtige oude boerderij in de Krimpenerwaard.

Bergambacht

Na Pasen kunt u FitSoft vinden aan de Tussenlanen 11 in Bergambacht. Strategisch gelegen tussen grote steden als Rotterdam, Gouda en Utrecht. De landelijke omgeving van de Krimpenerwaard biedt ons een prachtige ambiance, waar het prima werken zal zijn.

Business gaat door

Verhuisstress kennen we gelukkig niet. FitSoft maakt niet alleen cloud-oplossingen; wij gebruiken ze uiteraard zelf ook. Dus zodra onze nieuwe bureaus er staan, steken we de stekker in het stopcontact en loggen we gewoon weer in. We zijn dan direct weer up and running – 100% beschikbaar voor onze klanten en zakenpartners.

Welkom

Kom gerust langs voor een heerlijk kopje koffie en een goed gesprek. Dan kunt u direct meegenieten van ons nieuwe kantoor. Soms komen er van die “once in a lifetime” kansen voorbij, die je moet pakken. Dit is er zo een!

Nieuw adres

FitSoft B.V.

Tussenlanen 11

2861 CB Bergambacht