Projecten.

Logistiek en transport software op maat nodig? Daar kunnen wij bij helpen!

Vervoert jouw bedrijf niet alleen over wegen of doet het meer dan alleen vervoer? Wij bieden verschillende oplossingen voor logistieke vraagstukken.

Software op maat

SLIM past bij alle vormen van logistiek en transport!

Wanneer standaard niet aansluit op de werkelijke situatie, kan er projectmatig een passende oplossing worden gerealiseerd. SLIM is modulair ontwikkeld. Het aanpassen van bestaande onderdelen binnen SLIM of het toevoegen van nieuwe elementen aan SLIM is zo geregeld! Binnen projecten hanteren wij de volgende values:

Background section 2

Wij snappen het.

Niet elk bedrijf is hetzelfde. Daarom inventariseren wij tijdens gesprekken waar de behoeftes liggen en vertalen wij deze naar een plan van aanpak.

Wij doen het.

Na het afstemmen van de gepaste oplossing(en) gaat ons team voor jou aan de slag. Wij zorgen ervoor dat wat is afgesproken wordt gerealiseerd.

w

Wij doen het samen.

Projecten doen wij graag in goede samenwerking met de eindgebruikers. Alleen door heldere communicatie kom je verder.

Waarom kan ik online geen SLIM demo vinden?

In het hoofdmenu onder “Demo aanvragen” kun je middels een formulier een afspraak maken. Dit doen wij graag persoonlijk.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat wij een aantal gegevens nodig hebben om een gepaste demo versie aan te bieden. Daarnaast komen wij graag bij jou langs om alles uit te leggen en jouw vragen te beantwoorden.

Wat kost SLIM?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat wij kijken naar gepaste oplossingen en een prijsberekening na het uitvoeren van een SLIM demo.

Wij rekenen gemiddeld €35,- en €75,- per vrachtwagen per maand.

Let op! Dit is enkel een prijsindicatie. 

Waarom zou ik voor SLIM kiezen?

Wij gaan verder dan de standaard software pakketten die worden aangeboden binnen de transport- en logistieke sector. Dit komt omdat wij werken vanuit de echte behoefte van mensen. 

Zo betaal je gemiddeld voor één TMS systeem al gauw €50,- in de maand per gebruiker / vrachtwagen.

Doordat SLIM een TMS, HRM, FMS en WMS-systeem omvat ben je altijd voordeliger uit bij ons

Wij rekenen gemiddeld €35,- en €75,- per vrachtwagen per maand.

Let op! Dit is enkel een prijsindicatie.

Is maatwerk binnen SLIM beschikbaar?

SLIM is zo ontwikkeld dat het voor de meeste bedrijven meteen toepasbaar is. SLIM is namelijk modulair ontwikkeld. Dit betekent dat je kan aangeven over welke functionaliteiten je wilt beschikken.

Daarnaast kan het zijn dat jouw bedrijf anders te werk gaat dan anderen. Dit snappen wij en daarom is maatwerk bij ons ook altijd mogelijk! Zie hiervoor ons software op maat pagina.

Met wie kan ik contact opnemen?

Wij staan je graag te woord voor al je vragen. Klik hier om contact te nemen met ons!

Mijn vraag staat er niet tussen!

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons service team via het contactformulier.

Veel gestelde vragen.

Hierbij een overzicht van veelgestelde vragen rondom SLIM. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op! Wij staan je graag te woord.