Wagenparkbeheer.

Actueel inzicht in waar jouw wagens zich bevinden.

Het wagenparkbeheer (FMS) in SLIM staat rechtstreeks in contact met de boordcomputer van jouw wagens. Zo heb je op elk gewenst moment inzicht in waar je wagens zich bevinden, of ze rijden, of ze lossen of stilstaan.

Feature wagenparkbeheer blurred
Driver App

Dit stelt jou in staat om snel te acteren en klanten en leveranciers te informeren in die gevallen dat jouw wagen later dan de afgesproken laad- of lostijd bij een adres arriveert. Daarnaast is er de mogelijkheid om gedurende de rit wijzigingen door te voeren.

Wijzigingen die op deze manier worden opgeslagen komen binnen in de driverapp. De chauffeur wordt zodoende op de hoogte gebracht van de wijzigingen in zijn/haar rit.

De driverapp toont de chauffeur de te rijden rit(ten) voor die dag. Hij/zij kan de volgorde van de activiteiten niet zelf bepalen. De volgorde van de activiteiten is vastgesteld bij het plannen van de rit. De chauffeur voert de activiteiten uit en geeft in de driverapp alleen aan of de activiteit is gestart of beëindigd.

De volgorde en nummering van de laad- en losadressen komen overeen met de volgorde van de activiteiten die in de app worden getoond. Daarnaast beschikt de app routebegeleiding via Google Maps.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kom snel in contact en ontdek de mogelijkheden of bekijk onze brochure voor alle informatie.

SLIM updates & nieuws.

Meld je aan op onze mailinglijst en ontvang maandelijks een mail.