Software op maat.

Transport en logistiek software op maat nodig? Daar kunnen wij bij helpen!

Het kan zijn dat SLIM momenteel niet voldoet aan al jouw wensen en behoeften. SLIM is zo gemaakt dat het moeiteloos aan te passen is op jouw bedrijf. Dat betekent dat het toevoegen van nieuwe features in SLIM geen bakken met geld kost om het op maat te maken.

Software op maat

SLIM past bij alle vormen van transport en logistiek!

Transporteert jouw bedrijf niet alleen over wegen? Wees dan niet bang dat SLIM niets voor jou is, ook dan kan SLIM jou helpen. Wij bieden op maat gemaakte features. SLIM is inzetbaar bij alle vormen van transport en logistiek. Wees dus niet bang om contact op te nemen met ons!
Background section 2

Wij snappen het.

Niet elk bedrijf is hetzelfde. Daarom luisteren wij tijdens onze gesprekken aandachtig naar wat jij nodig hebt. SLIM is modulair ontwikkeld. Dit wilt zeggen dat nieuwe modules toevoegen zo geregeld is.

l

Wij ontwerpen het.

Ons ervaren en diverse team ontwerpt altijd de gepaste oplossing(en) voor jouw behoefte.

Wij doen het.

Na het bedenken van de gepaste oplossing(en) en jouw goedkeuring, gaat ons development team graag voor jou aan de slag. Na het ontwikkelen van jouw software leggen we alles tot in detail uit zodat je meteen aan de slag kan!

w

Wij doen het samen.

Alleen door goed samen te werken maken wij de logistieke processen binnen jouw bedrijf tot een succes. Daarom is een heldere communicatie van beide kanten vanzelfsprekend om samen verder te groeien.

Waarom kan ik online geen SLIM demo vinden?

In het hoofdmenu onder “Demo aanvragen” kun je middels een formulier een afspraak maken. Dit doen wij graag persoonlijk.

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat wij een aantal gegevens nodig hebben om een gepaste demo versie aan te bieden. Daarnaast komen wij graag bij jou langs om alles uit te leggen en jouw vragen te beantwoorden.

Wat kost SLIM?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat wij kijken naar gepaste oplossingen en een prijsberekening na het uitvoeren van een SLIM demo.

Wij rekenen gemiddeld €35,- en €75,- per vrachtwagen per maand.

Let op! Dit is enkel een prijsindicatie. 

Waarom zou ik voor SLIM kiezen?

Wij gaan verder dan de standaard software pakketten die worden aangeboden binnen de transport- en logistieke sector. Dit komt omdat wij werken vanuit de echte behoefte van mensen. 

Zo betaal je gemiddeld voor één TMS systeem al gauw €50,- in de maand per gebruiker / vrachtwagen.

Doordat SLIM een TMS, HRM, FMS en WMS-systeem omvat ben je altijd voordeliger uit bij ons

Wij rekenen gemiddeld €35,- en €75,- per vrachtwagen per maand.

Let op! Dit is enkel een prijsindicatie.

Is maatwerk binnen SLIM beschikbaar?

SLIM is zo ontwikkeld dat het voor de meeste bedrijven meteen toepasbaar is. SLIM is namelijk modulair ontwikkeld. Dit betekent dat je kan aangeven over welke functionaliteiten je wilt beschikken.

Daarnaast kan het zijn dat jouw bedrijf anders te werk gaat dan anderen. Dit snappen wij en daarom is maatwerk bij ons ook altijd mogelijk! Zie hiervoor ons software op maat pagina.

Met wie kan ik contact opnemen?

Wij staan je graag te woord voor al je vragen. Klik hier om contact te nemen met ons!

Mijn vraag staat er niet tussen!

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons service team via het contactformulier.

Veel gestelde vragen.

Hierbij een overzicht van veelgestelde vragen rondom SLIM. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op! Wij staan je graag te woord.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kom snel in contact en ontdek de mogelijkheden of bekijk onze brochure voor alle informatie.

SLIM updates & nieuws.

Meld je aan op onze mailinglijst en ontvang maandelijks een mail.