Waarom SLIM?

Hét cloud platform voor logistieke- en transportbedrijven.

SLIM is een platform dat is ontworpen vanuit de behoeften en ergernissen bij logistieke- en transportbedrijven. Standaard waar het kan, maatwerk waar het nodig is.

Waarom SLIM?

SLIM en meer.

SLIM is gemaakt voor logistieke- en transportbedrijven die meer inzicht willen in hun bedrijfsprocessen, planningen, financiën en personeelszaken. Onze missie: ‘Wij zorgen ervoor dat jouw logistieke processen blijven rollen zodat jij je kan richten op de business‘.

Bekijk de video voor meer informatie!

SLIM: Slim Logistiek Informatie Model.

SLIM is ontstaan vanuit de praktijk. Ons platform brengt alle logistieke onderdelen samen en gaat verder dan andere TMS, FMS, WMS en HRM systemen. Het platform is laagdrempelig in gebruik en geeft je alle informatie die jij nodig hebt. Kosten en baten worden inzichtelijk, waardoor je directie ziet hoe de processen binnen jouw bedrijf lopen. 

Waarom kan ik op de website geen demo van SLIM vinden?

In het hoofdmenu onder “Demo aanvragen” kun je middels een formulier een afspraak maken. Een demo geven wij graag persoonlijk. 

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Dit zorgt ervoor dat wij een aantal gegevens nodig hebben om een gepaste demo versie aan te bieden. Daarnaast komen wij graag bij jou langs om alles uit te leggen en jouw vragen te beantwoorden.

Wat kost SLIM?

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Wij kijken naar gepaste oplossingen en maken een prijscalculatie na een demoafspraak. 

Voor een gemiddelde prijsindicatie kan worden uitgegaan van een tarief dat ligt tussen de € 35,- en € 75,- per voertuig per maand. 

Let op! Dit is enkel een prijsindicatie. 

Waarom zou ik voor SLIM kiezen?

Wij gaan verder dan de standaard software pakketten die worden aangeboden binnen de transport- en logistieke sector. Ons platform biedt een totaal oplossing voor alle processen die dagelijks in het bedrijf voorbij komen. 

Zo betaal je gemiddeld voor één TMS systeem al gauw €50,- in de maand per gebruiker / voertuig.

Doordat SLIM een TMS, FMS, WMS en HRM systeem omvat ben je bij ons altijd voordeliger uit. 

Voor een gemiddelde prijsindicatie kan worden uitgegaan van een tarief dat ligt tussen de € 35,- en  € 75,- per voertuig per maand.

Let op! Dit is enkel een prijsindicatie.

Is maatwerk binnen SLIM mogelijk?

SLIM is zo ontwikkeld dat het voor de meeste bedrijven meteen toepasbaar is. SLIM is namelijk modulair ontwikkeld. Dit betekent dat je kan aangeven over welke functionaliteiten je wilt beschikken.

Daarnaast kan het zijn dat jouw bedrijf anders te werk gaat dan anderen. Dit snappen wij en daarom is maatwerk bij ons ook altijd mogelijk! Zie hiervoor onze projecten pagina.

Met wie kan ik contact opnemen?

Wij staan je graag te woord voor al je vragen. Klik hier om contact te nemen met ons!

Mijn vraag staat er niet tussen!

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons service team via het contactformulier.

Veel gestelde vragen.

Vragen? Je bent niet de enige. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op! Wij staan je graag te woord.